Cele mai mici camere de 8 megapixeli pentru telefoane, anuntate de Samsung

2.455 ori
<b>Cele mai mici camere de 8 megapixeli pentru telefoane, anuntate de Samsung</b>Se pare ca Samsung doreste suprematia la capitolul tehnologie mobila, iar un pas in aceasta directie este si prezentarea oficiala a modulului de camera CMOS, masurand doar 8.5 mm. Avem de-a face cu cel mai "slim" model din lume, dar si cu o camera cu...

Se pare ca Samsung doreste suprematia la capitolul tehnologie mobila, iar un pas in aceasta directie este si prezentarea oficiala a modulului de camera CMOS, masurand doar 8.5 mm.

Avem de-a face cu cel mai "slim" model din lume, dar si cu o camera cu rezolutie de 8 megapixeli. 2008 este anul in care standardul de 5 megapixeli al camerelor telefoanelor de top va fi inlocuit cu cel de 8 megapixeli. Modificarea va avea loc pana la finalul anului in curs, iar Samsung adera la acest trend, profitand de noul sau produs. Modulul de camera pe care il puteti admira in imaginea de mai sus soseste dotat si cu alte feature-uri revolutionare, cum ar fi stabilizatorul performant de imagine sau macro de 1cm.

Evident, o astfel de camera va suporta o tehnologie care permite detectarea fetelor, dar si detectarea zambetelor, feature specific telefoanelor lansate in Asia. Intre timp, zvonurile anunta ca vom vedea cat de curand un rezultat al colaborarii Motorola-Kodak, un terminal mobil cu accent pe functiile camerei sale, care sa concureze cu Cyber-shot-uri de top sau chiar cu Nokia N95.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×