Doar Apple și Samsung mai fac profit În segmentul smartphone

Autor:  | Publicat în:  Statistici 916 ori
<b>Doar Apple și Samsung mai fac profit În segmentul smartphone</b>Bătălia pentru piața smartphone are puțini jucători care chiar contează, practic 2 mari nume: Apple și Samsung. Firma de investiții Canaccord Genuity a făcut și un studiu în această privință, care arata că Apple și Samsung generează 108%...

Bătălia pentru piața smartphone are puțini jucători care chiar contează, practic 2 mari nume: Apple și Samsung. Firma de investiții Canaccord Genuity a făcut și un studiu în această privință, care arata că Apple și Samsung generează 108% din profiturile zonei smartphone la un loc.

Probabil vă întrebați cum se poate că procentul să fie peste 100%. Ideea e ca alți producători de telefoane egalează profiturile cu pierderile sau sunt pe minus, deci se lucrează și cu numere negative aici. Ultimul studiu Canaccord arată că Apple și Samsung au 106% din profit, Apple înregistrând 65% și Samsung doar 41%. Totuși, diferența dintre cele două e că Samsung e în scădere, în vreme ce iPhone-ul continua să crească.

Doar Apple și Samsung mai fac profit În segmentul smartphone

Problema celor de la Samsung o reprezintă piețe precum China, unde Xiaomi face legea sau India, unde jucătorul local Micromax domină. și pentru a explica mai clar procentele peste 100% mai sus, au fost perioade când Apple avea peste 60% din profiturile din industrie, în vreme ce Samsung a avut perioade cu peste 40%. Procentajele sunt puse la un loc, deși nu au coincis în mod evident, ca perioadă de acoperire.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×