Entuziasm moderat din partea fanilor, Întârzierea primelor smartphone-uri Nokia cu WP7 la bord, ar putea fi fatală!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.292 ori
<b>Entuziasm moderat din partea fanilor, Întârzierea primelor smartphone-uri Nokia cu WP7 la bord, ar putea fi fatală!</b>Vestea în legătură cu parteneriatul dintre Nokia și Microsoft nu a fost primită bine nici de către fanii brandului finlandez, nici de către bursă. Dacă producătorul de handseturi a înregistrat o scădere a acțiunilor cu 10%, ei bine cei care...

Vestea în legătură cu parteneriatul dintre Nokia și Microsoft nu a fost primită bine nici de către fanii brandului finlandez, nici de către bursă. Dacă producătorul de handseturi a înregistrat o scădere a acțiunilor cu 10%, ei bine cei care au privit clipul YouTube al anunțului oficial de mai jos au păreri împărțite (50% pro, 50% contra).

Fani ai numerologiei și cei care vă distrați căutând simboluri peste tot, aflați că anunțul făcut astăzi de către Nokia a venit pe data de 11.02.2011 (1102 este 2011 inversat) și nici nu mai batem capul cu ora la care a fost făcut anunțul ci trecem la lucruri serioase. Principalul lucru pe care Nokia se va concentra acum este tranziția către nouă platformă, după cum ne informează Engadget.

target="_blank">Entuziams moderat din partea fanilor, Întârzierea primelor smartphone-uri Nokia cu WP7 la bord, ar putea fi fatală!

Ar fi bine ca această perioadă de acomodare să nu dureze prea mult, altfel entuziasmul publicului și al dezvoltatorilor se va domoli. Deja ne putem imagina frustrarea dezvoltatorilor MeeGo și Symbian, care probabil se întreabă dacă mai are rost să lucreze la aceste platforme și încep deja să facă research pentru WP7 și ce presupune acesta.

în ce privește declarația răutăcioasă a lui Vic Gundotra de la Google ("două eșecuri nu fac un succes" - "Two turkeys don't make an eagle"), ei bine Windows Phone 7 nu este un eșec și suntem în măsură să spunem asta, deoarece am avut două terminale cu acest OS în teste. Cu prima actualizare, platforma va arăta și mai bine. Problema cu acțiunile Nokia și cu fanii acestui brand ar fi un oarecare sentiment de "trădare", deoarece compania finlandeză este un simbol, iar acum va trebui să se supună limitărilor Microsoft.

Spre exemplu, Microsoft le va impune celor de la Nokia ce fel de specificații trebuie să întrunească smartphone-urile, ceea ce înseamnă că vom trece în era dual-core destul de curând și cu acest brand finlandez. Acest lucru este puțin probabil, deoarece oricât de mult ar fi fost criticată Nokia, designul său industrial și hardware-ul au fost mereu de top, iar problema era doar software-ul.

Entuziams moderat din partea fanilor, Întârzierea primelor smartphone-uri Nokia cu WP7 la bord, ar putea fi fatală!

și atitudinea lui Stephen Elop, CEO Nokia este pozitivă, el răspunzându-i lui Vic Gundotra (apropo de curcani și vulturi) că "într-o zi doi producători de biciclete au decis să zboare", aluzie la frații Wright, primii care au creat aparate de zbor. Urăm succes acestui parteneriat, care a fost anunțat în ziua nașterii unui mare inventator (Thomas Edison), confirmând încă o dată că Nokia și Microsoft țin la simboluri de orice fel, dar și la public și poveștile de succes pe care le adoră.

Entuziams moderat din partea fanilor, Întârzierea primelor smartphone-uri Nokia cu WP7 la bord, ar putea fi fatală!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×