Un build beta Android 7.0 Nougat este acum disponibil pentru Samsung Galaxy S7; iată cum se prezintă acesta

1.878 ori
<b>Un build beta Android 7.0 Nougat este acum disponibil pentru Samsung Galaxy S7; iată cum se prezintă acesta</b>De curând am aflat faptul că Samsung a dat startul unui program de testare pentru Android 7.0 Nougat în versiunea beta pentru smartphone-ul Galaxy S7 Edge, program extins acum și în cazul modelului standard S7. Din partea unui cititor avem o serie de

Fix acum o săptămână vă informam despre faptul că Samsung a dat startul unui program în Marea Britanie pentru testarea versiunii Beta Android 7.0 Nougat, release ce acum este disponibil și pe varianta standard S7. Din partea cititorului nostru Niculai Mihai, ce a reușit să instaleze ROM-ul cu pricina, vedem astăzi o serie de capturi din noua versiune OS și afăm câteva prime impresii despre experiența sa de utilizare.

Samsung Galaxy S7 Nougat Beta

În primul rând, acesta ne dezvăluie faptul că actualizarea a fost realizată cu programul Odin folosindu-se un ROM descărcat de pe XDA. Programul de testare beta al acestei versiuni este desfășurat momentat în Marea Briatanie, SUA, Coreea de Sud, urmând ca în săptămânile viitoare să fie disponibil și pentru utilizatorii din China.

Samsung Galaxy S7 Nougat Beta

Cât despre noutățile remarcate în acest build, cititorul amintește design-ul actualizat, integrarea unor funcții văzute pe phablet-ul Samsung Galaxy Note 7, dar și prezența funcției ce permite schimbarea rezoluției cu scopul de a economisi energie. De asemenea, ni se comunică faptul că rezultatele din benchmark-ul AnTuTu sunt mai mici decât în cazul versiunii ce rulează Android 6.0 Marshmallow. 

Samsung Galaxy S7 Nougat Beta

Samsung Galaxy S7 Nougat Beta

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×