Honor 20 va fi o serie de 3 telefoane: Lite, standard şi Pro; Iată ce știm despre ele

1.141 ori
<b>Honor 20 va fi o serie de 3 telefoane: Lite, standard şi Pro; Iată ce știm despre ele</b>Ştiam deja că Honor pregăteşte lansarea de noi telefoane pe 21 mai în cadrul unui eveniment la Londra, dar se pare că e o întreagă serie de device-uri de fapt. Seria Honor 20 va include 3 modele: Lite, standard şi Pro

Ştiam deja că Honor pregăteşte lansarea de noi telefoane pe 21 mai în cadrul unui eveniment la Londra, dar se pare că e o întreagă serie de device-uri de fapt. Seria Honor 20 va include 3 modele: Lite, standard şi Pro. Ce detalii noi avem aflaţi mai jos.

În primul rând Honor 20 Lite a devenit oficial săptămâna trecută, etalând aceleaşi dotări ca Honor 20i. Honor se inspiră de la Huawei, compania sa mamă pentru a lansa 3 variante de device nou. Aşa cum Huawei a lansat un P30, P30 Lite şi P30 Pro, Honor va lansa un Honor 20, Honor 20 Lite şi Honor 20 Pro. Recent am aflat cu un nou teaser şi selling point-ul pentru aceasta gamă nouă: designul holografic 3D, cu milioane de prisme ascunse sub sticla carcasei.

Am descoperit şi că vom avea camere selfie decupate în ecran şi senzor principal de 48 MP pe Honor 20 şi Honor 20 Pro. Se umblă şi la aspectul fashion cu o versiune Moschino de Honor 20, care va sosi cu accesorii premium şi elegante. O altă scăpare recentă menţiona un setup de 4 camere pe Honor 20 Pro, incluzând o cameră de 48 MP principală cu stabilizare optică, una secundară de 16 MP ultra wide şi una de 8 MP telephoto, plus o a patra cameră de 2 MP pentru captura macro.

La un moment dat se zvonea că "periscopul" pentru zoom va sosi şi aici, dar acum lucrurile nu mai sun aşa sigure. Aflăm mai multe detalii pe 21 mai, adică marţea viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×