LG G7 apare menționat în aplicația LG Wallet/Pay; numele flagship-ului ar putea rămâne neschimbat

1.308 ori
<b>LG G7 apare menționat în aplicația LG Wallet/Pay; numele flagship-ului ar putea rămâne neschimbat</b>Cu toate că am aflat de curând faptul că LG ar putea veni cu o altă denumire pentru flagship-ul din acest an (renunțând la seria G), iată că astăzi apar indicii cu privire la posibilitatea ca mișcarea sud-coreenilor să fie amânată până mai

Am aflat de curând faptul că sud-coreenii de la LG Electronics ar discuta pe seama redenumirii flagship-ului din prima parte a acestui an, terminal care normal ar trebui să debuteze pe piață sub numele de LG G7. Nu știm exact ce s-a decis în cadrul întâlnirilor organizate pe seama acestui subiect, dar un leak de astăzi pare a ne indica faptul că denumirea G7 se va păstra până la urmă.

LG Wallet

Indiciul vine prin intermediul aplicației LG Wallet care a fost actualizată la o versiune instabilă în Google Play. Aici este menționat că aplicația poate fi instalată doar dacă deținem un G7, fiind o referire cât se poate de clară la flagship-ul cu procesor Snapdragon 845 așteptat la MWC 2018.

Potrivit celor de la Android Police, release-ul de față este unul plin de bug-uri și cel mai probabil încărcarea sa în Google Play a fost realizată din greșeală. Cum necum, în perioada următoare ar trebui să ne convingem care este numele final ales de coreeni pentru flagship-ul din această primă jumătate a anului 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×