LG G7 apare menționat în aplicația LG Wallet/Pay; numele flagship-ului ar putea rămâne neschimbat

Autor:  | Publicat în:  LG 1.245 ori
<b>LG G7 apare menționat în aplicația LG Wallet/Pay; numele flagship-ului ar putea rămâne neschimbat</b>Cu toate că am aflat de curând faptul că LG ar putea veni cu o altă denumire pentru flagship-ul din acest an (renunțând la seria G), iată că astăzi apar indicii cu privire la posibilitatea ca mișcarea sud-coreenilor să fie amânată până mai

Am aflat de curând faptul că sud-coreenii de la LG Electronics ar discuta pe seama redenumirii flagship-ului din prima parte a acestui an, terminal care normal ar trebui să debuteze pe piață sub numele de LG G7. Nu știm exact ce s-a decis în cadrul întâlnirilor organizate pe seama acestui subiect, dar un leak de astăzi pare a ne indica faptul că denumirea G7 se va păstra până la urmă.

LG Wallet

Indiciul vine prin intermediul aplicației LG Wallet care a fost actualizată la o versiune instabilă în Google Play. Aici este menționat că aplicația poate fi instalată doar dacă deținem un G7, fiind o referire cât se poate de clară la flagship-ul cu procesor Snapdragon 845 așteptat la MWC 2018.

Potrivit celor de la Android Police, release-ul de față este unul plin de bug-uri și cel mai probabil încărcarea sa în Google Play a fost realizată din greșeală. Cum necum, în perioada următoare ar trebui să ne convingem care este numele final ales de coreeni pentru flagship-ul din această primă jumătate a anului 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×