Xiaomi Mi Mix 2s are parte de o scăpare, care indică prezenţa unui scanner de amprente integrat în ecran

2.713 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2s are parte de o scăpare, care indică prezenţa unui scanner de amprente integrat în ecran</b>Xiaomi Mi Mix 2s ar fi trebuit să debuteze la MWC 2018 conform multiplelor scăpări de până acum, dar aparent nu a fost gata la timp. Confirmări oficiale recente îl dădeau drept sigur pentru o lansare pe 27 martie, pentru a fura din atenţia asupra lui..

Xiaomi Mi Mix 2s ar fi trebuit să debuteze la MWC 2018 conform multiplelor scăpări de până acum, dar aparent nu a fost gata la timp. Confirmări oficiale recente îl dădeau drept sigur pentru o lansare pe 27 martie, pentru a fura din atenţia asupra lui Huawei P20, lansat în aceeaşi zi. Acum vedem şi o scăpare nouă pentru telefonul Xiaomi.

Specificaţiile confirmate pentru acest model includ un procesor Qualcomm Snapdragon 845 şi aparent şi un scanner de amprente integrat în ecran, judecând după imaginea de mai sus. Această fotografie sugerează poziţionarea scannerului în zona inferioară a ecranului, deşi e posibil să fie doar un icon care indică necesitatea de a pune degetul pe scannerul din spate pentru autentificare.

Totul e la nivel de speculaţie deocamdată şi mă îndoiesc că Xiaomi s-a mişcat aşa repede cu mecanismul de autentificare în ecran, după Vivo. Mi Mix 2s a apărut în scăpări cu un ecran OLED de 6.01 inch, senzor de cameră foto IMX363 de la Sony (cel prezent pe telefoanele ZenFone 5), până la 8 GB RAM şi un ecran cu aspect 18:9 şi muchii înguste. Emiţătorul infraroşu, Android Oreo, două slot-uri SIM si o baterie de 3400 mAh completează peisajul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×