Doriți să aflați cine vă sună cu privat? Iată cea mai simplă modalitate de a afla acest lucru!

Autor:  | Publicat în:  Tutoriale 145.498 ori
<b>Doriți să aflați cine vă sună cu privat? Iată cea mai simplă modalitate de a afla acest lucru!</b>Cu toții ne-am trezit la un moment dat asaltați de către fel și fel de persoane ce ne sunau cu număr ascuns, cazuri în care nu prea aveam cum să aflăm cine se ascunde în spatele acestor apeluri. Totuși, se pare că există soluții pentru a...

Cu toții ne-am trezit la un moment dat asaltați de către fel și fel de persoane ce ne sunau cu număr ascuns, cazuri în care nu prea aveam cum să aflăm cine se ascunde în spatele acestor apeluri. Totuși, se pare că există soluții pentru a descoperi acest detaliu, informație pe care Vlad Paul ne-a trimis-o astăzi sub forma unui pont.

O astfel de soluție este și callromania.ro, website ce ne pune la dispoziție un serviciu de VoIP, cunoscut și sub denumirea de telefonie prin internet. Pentru a ne ajuta în setarea contului, cei de la experTutorials.blogspot.ro au creat un tutorial video pe care îl puteți regăsi mai jos.

Doriți să aflați cine vă sună cu privat? Iată cea mai simplă modalitate de a afla acest lucru

Astfel, tot ce avem de făcut este să ne înregistrăm pe site-ul callromania.ro chiar de aici, după care din meniul telefonului să adăugăm numărul primit la înregistrare în căsuța aferentă pentru Redirecționare apel - Ocupat, acesta urmând a fi introdus fără prefixul local 4 (ex: 0318298847). Ulterior în momentul în care cineva ne apelează cu număr ascuns, vom respinge apelul, iar numărul acestuia va fi afișat în meniul Contul Meu - Apeluri Primite de pe site-ul Call România.

Iată și un clip în care Mike de la Exper Tutorials vă explică pe larg cum trebuie să procedați:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×