Notebook-ul convertibil Lenovo Yoga 3 Pro ar putea primi și o versiune de 11.6 inch

3.981 ori
<b>Notebook-ul convertibil Lenovo Yoga 3 Pro ar putea primi și o versiune de 11.6 inch</b>Odată cu lansarea noii generații de tablete Yoga, Lenovo a prezentat și notebook-ul convertibil Yoga 3 Pro, dispozitiv ce permite folosirea sa în diferite moduri, atât ca o tabletă, cât și pe post de laptop. Din câte se vehiculează în presă,...

Odată cu lansarea noii generații de tablete Yoga, Lenovo a prezentat și notebook-ul convertibil Yoga 3 Pro, dispozitiv ce permite folosirea sa în diferite moduri, atât ca o tabletă, cât și pe post de laptop. Din câte se vehiculează în presă, compania pregătește și o versiune de 11.6 inch a acestui device.

După cum știm, Lenovo Yoga 3 Pro sosește cu un panou de 14 inch, un procesor Intel Core i5 Haswell, 8 GB memorie RAM și 1 TB spațiu intern de stocare. Deși specificațiile sună foarte bine, prețul acestui dispozitiv trece de suma de 5.500 lei.

Potrivit informațiilor de pe web, modelul de 11.6 inch va beneficia de un panou IPS Full HD, un procesor dual-core Intel Core M, 4 sau 8 GB memorie RAM, cât și un SSD de 128 GB, sau 256 GB. Prețurile la care acest terminal ar putea ajunge pe piață vor porni de la 740$ și vor ajunge până la suma de 1.250$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×