O primă husă destinată lui iPhone 7 ne indică lipsa jack-ului audio; iată câteva imagini cu acest accesoriu

1.062 ori
<b>O primă husă destinată lui iPhone 7 ne indică lipsa jack-ului audio; iată câteva imagini cu acest accesoriu</b>Cu toate că lansarea lui iPhone 7 este programată abia pentru luna septembrie a acestui an, se pare că leak-urile referitoare la acest model sunt prezente &icirc;ncă de pe acum &icirc;n mediul online. Chiar astăzi, contul de Twitter @OnLeaks ne...

Cu toate că lansarea lui iPhone 7 este programată abia pentru luna septembrie a acestui an, se pare că leak-urile referitoare la acest model sunt prezente încă de pe acum în mediul online. Chiar astăzi, contul de Twitter @OnLeaks ne prezintă o serie de fotografii cu ce pare a fi husa destinată lui iPhone 7.

Remarcăm faptul că forma acesteia pare a se potrivi de minune cu un accesoriu pentru iPhone 6/6s, lucru ce ne-ar putea da de înțeles că design-ul nu se va schimba prea mult. Cum multe zvonuri din ultima perioadă fac referire la faptul că viitorul iPhone nu va oferi un jack audio, iată că și această husă renunță la decupajul pentru acest element de conectivitate.

În schimb, vedem locația portului Lightning, dar și două decupaje ce ar putea sugera introducerea unor difuzoare stereo de această dată. Totuși, știm faptul că cei de la Apple au mai adus smartphone-uri pe piață cu acest design, unde una dintre aceste grile ascundea de fapt microfonul pentru convorbiri.

Este încă devreme să presupunem că într-adevăr această carcasă se va potrivi cu iPhone 7, fiind mai degrabă un produs realizat pe seama zvonurilor din ultimul timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×