Două noi imagini cu HTC M8/HTC One 2 Îi confirmă formatul; Nu se Îndepărtează prea mult de HTC One!

24.490 ori
<b>Două noi imagini cu HTC M8/HTC One 2 Îi confirmă formatul; Nu se Îndepărtează prea mult de HTC One!</b>Iată că după 3-4 scăpări consecutive ale lui HTC One 2, M8 sau cum vreți să îi spuneți, urmașul flagshipului de anul trecut își face apariția încă o dată, de această dată prin intermediul unei surse chinezești. Se confirmă printre...

Iată că după 3-4 scăpări consecutive ale lui HTC One 2, M8 sau cum vreți să îi spuneți, urmașul flagshipului de anul trecut își face apariția încă o dată, de această dată prin intermediul unei surse chinezești. Se confirmă printre altele și blitzul dual LED și similaritatea cu HTC One.

Vedem că senzorii de pe HTC M8 au fost mutați lângă camera frontală de această dată și remarcăm și câteva schimbări de interfață pe care le aduce noul Sense. Spre exemplu zona în care se află semnalul, bateria și ora are acum fonturi mai subțiri și de un alb mai deschis la caractere. în mare iconurile arată cam la fel, iar o prezență extra este cea a butonului capacitiv de multitasking, care lipsea de pe One, dotat doar cu buton Home și Back.

HTC M8 partea spate

Partea din spate a lui One 2 poate fi ușor confundată cu cea a lui HTC One, după cum se vede și în imagini. Observați că există și o zonă circulară deasupra camerei, care indică - ca și în scăpările precedente - prezența unei a doua camere spate, confirmând zvonurile legate de camera duală. E posibil să fie vorba aici de un sistem de tip Lytro. O ultimă mențiune merge la display, care ocupă acum mai mult spațiu pe corpul telefonului și are margini mai subțiri.

HTC M8 display
Senzori HTC M8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×