Două noi modele Windows Phone 7 și pentru Samsung: Focus S și Focus Flash

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.334 ori
<b>Două noi modele Windows Phone 7 și pentru Samsung: Focus S și Focus Flash</b>Dacă HTC ne-a prezentat în Londra la începutul acestei luni două terminale WP7 noi, Titan și Radar, Samsung nu putea să stea departe de lumina reflectoarelor, astfel că vine cu două produse similare. Este vorba despre Samsung Focus S și Focus...

Dacă HTC ne-a prezentat în Londra la începutul acestei luni două terminale WP7 noi, Titan și Radar, Samsung nu putea să stea departe de lumina reflectoarelor, astfel că vine cu două produse similare. Este vorba despre Samsung Focus S și Focus Flash, două noi smartphone-uri bazate pe WP7 și anunțate de operatorul american AT&T.

Terminalele rulează Mango OS și vin cu ecrane Super AMOLED, un atuu față de rivalii de la HTC. Cel mai atractiv model din acest duo este Samsung Focus S, care încorporează un display Super AMOLED de 4.3 inchi și o carcasă de 8.65 mm. De asemenea, telefonul folosește o cameră de 8 megapixeli principală, o cameră de 1.3 megapixeli frontală și un procesor single core de 1.4 GHz. Conectivitatea suportată este 4G, cel mai probabil numele american obișnuit pentru HSPA+.

Samsung Focus Flash este mai puțin impresionant, cu cei 3.7 inch diagonală ai ecranului Super AMOLED, plus o cameră de 5 megapixeli. Telefonul folosește același CPU de 1.4 GHz și probabil include și o cameră frontală, deși aceasta nu a fost menționată în comunicatul de presă Samsung, dar este deja un standard pe Mango OS.

Nu avem prețuri sau date exacte de lansare, dar cert este că așteptăm telefoanele și în România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×