Un dual core electrizant: Motorola Electrify anunțat oficial

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.527 ori
<b>Un dual core electrizant: Motorola Electrify anunțat oficial</b>Un nou smartphone Motorola dual core a fost anunțat la începutul acestei săptămâni și este vorba aici despre modelul Electrify pe care îl puteți admira mai jos. Acest terminal amintește ca design de Motorola Photon 4G, pe care îl găsim în...

Un nou smartphone Motorola dual core a fost anunțat la începutul acestei săptămâni și este vorba aici despre modelul Electrify pe care îl puteți admira mai jos. Acest terminal amintește ca design de Motorola Photon 4G, pe care îl găsim în oferta operatorului american Sprint.

Telefonul vine cu un display qHD de 4.3 inchi, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, un suport special pentru vizualizarea mai comodă a clipurilor video și un procesor dual core de 1 GHz. Camera sa de 8 megapixeli folosește un bliț dual LED pentru cele mai bune rezultate la fotografiere și filmare. în plus, utilizatorii vor beneficia de o cameră frontală pentru videoconvorbiri și 16 GB de memorie internă, plus slotul microSD.

Un avantaj al lui Electrify este capacitatea sa de roaming global, astfel că handsetul va putea opera și în rețele GSM în afara Statelor Unite. în cele din urmă aflați că telefonul Motorola rulează Android 2.3 Gingerbread, vine cu un port micro HDMI și este compatibil cu Motorola HD Station cu sistemul de operare Webtop. Acesta le permite utilizatorilor să facă web browsing folosind Firefox atunci când terminalul este introdus în dock-ul lui HD Station. în SUA acest telefon costă 199 de dolari cu abonament pe 2 ani la US Cellular.

Un dual core electrizant: Motorola Electrify anunțat oficial

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×