Imagini proaspete cu BlackBerry Bold 9790, terminal cu dotări similare cu ale lui Bold Touch 9900

1.799 ori
<b>Imagini proaspete cu BlackBerry Bold 9790, terminal cu dotări similare cu ale lui Bold Touch 9900</b>în ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre BlackBerry Bold Touch 9900 și prea puțin despre orice alt terminal al companiei canadiene. în plus, problemele acestui producător și posibilitatea de a vinde compania au distras atenția...

în ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre BlackBerry Bold Touch 9900 și prea puțin despre orice alt terminal al companiei canadiene. în plus, problemele acestui producător și posibilitatea de a vinde compania au distras atenția specialiștilor... până azi, când am descoperit câteva fotografii interesante cu un nou device, BlackBerry Bold 9790.

Acesta vine cu un design plăcut privirii, evidențiat de imaginile pe care le vedeți în acest articol. Din păcate, aceste fotografii live nu au o claritate deosebită, dar ne mulțumim cu ce avem, în acest caz. Se pare că acest model RIM îl provoacă la duel chiar și pe "fratele" Bold 9900 când vine vorba de grosime, cu mențiunea că Bold 9900 este cel mai subtire smartphone BlackBerry.

Nici Bold 9790 nu se lăsă mai prejos, iar asemănările nu se opresc aici, de vreme ce acest telefon are specificații foarte asemănătoare cu ale terminalului pe care l-am menționat anterior. Diferența stă în acest caz în mărime, noul Bold fiind mai mic decât 9900. Touchscreen-ul rămâne prezent, în tandem cu tastatura fizică QWERTY, dar rămâne de văzut cât de comod este ecranul de folosit, în acest design limitat.

Se pare că vom asista la o lansare a acestui telefon mai devreme decât am fi sperat... ca de obicei vă vom ține la curent cu evoluția sa!

BlackBerry Bold 9790

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×