LG Optimus LTE P936 preview - al doilea telefon cu ecran HD analizat În premieră la Mobilissimo! (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.426 ori
<b>LG Optimus LTE P936 preview - al doilea telefon cu ecran HD analizat În premieră la Mobilissimo! (Video)</b>Dacă vreți să vedeți un al doilea telefon cu ecran 720p, aflați că după Galaxy Nexus avem acum și modelul LG Optimus LTE P936. Despre acest device am mai scris aici, prezentându-vă benchmark-ul său și aici, clarificând câteva teorii cu...

Dacă vreți să vedeți un al doilea telefon cu ecran 720p, aflați că după Galaxy Nexus avem acum și modelul LG Optimus LTE P936. Despre acest device am mai scris aici, prezentându-vă benchmark-ul său și aici, clarificând câteva teorii cu privire la identitatea sa. Acum am scos în evidență ecranul HD, prezentându-vă un trailer de film și experiența de web browsing pe acest device.

Avem de-a face cu un terminal care are același hardware și design ca și LG Optimus 4G LTE, un telefon care se vinde în SUA prin operatorul Bell din toamna anului trecut. Handsetul măsoară 10.5 mm grosime, vine cu un ecran de 4.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, 2 GB memorie internă, Android 2.3 și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080 p. în plus, avem la dispoziție și un procesor dual core de 1.5 GHz. La MWC 2012 am văzut un telefon similar, dar persoana de la standul LG ne-a spus că el are 4 GB de memorie internă, deci fie a greșit reprezentantul companiei și telefonul are 2 GB, fie avem noi altă versiune de telefon care dispune de această capacitate scăzută de stocare.

LG Optimus LTE P936 din spate

E posibil în cele din urmă ca aceasta să fie o versiune europeană a lui LG Optimus 4G LTE P930, dar una destinată mai degrabă țărilor cu rețele 4G LTE, deci ar putea să ne ocolească acest smartphone... Sper să nu fie cazul și să îl vedem și în România, mai ales că ecranul său arata fantastic și telefonul dispune și de 3 butoane capacitive, semn că e gata de actualizarea la Android 4.0! Asteptati-va si la o recenzie completa pe Mobilissimo.ro in urmatoarele zile!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×