LG Optimus LTE P936 preview - al doilea telefon cu ecran HD analizat În premieră la Mobilissimo! (Video)

1.482 ori
<b>LG Optimus LTE P936 preview - al doilea telefon cu ecran HD analizat În premieră la Mobilissimo! (Video)</b>Dacă vreți să vedeți un al doilea telefon cu ecran 720p, aflați că după Galaxy Nexus avem acum și modelul LG Optimus LTE P936. Despre acest device am mai scris aici, prezentându-vă benchmark-ul său și aici, clarificând câteva teorii cu...

Dacă vreți să vedeți un al doilea telefon cu ecran 720p, aflați că după Galaxy Nexus avem acum și modelul LG Optimus LTE P936. Despre acest device am mai scris aici, prezentându-vă benchmark-ul său și aici, clarificând câteva teorii cu privire la identitatea sa. Acum am scos în evidență ecranul HD, prezentându-vă un trailer de film și experiența de web browsing pe acest device.

Avem de-a face cu un terminal care are același hardware și design ca și LG Optimus 4G LTE, un telefon care se vinde în SUA prin operatorul Bell din toamna anului trecut. Handsetul măsoară 10.5 mm grosime, vine cu un ecran de 4.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, 2 GB memorie internă, Android 2.3 și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080 p. în plus, avem la dispoziție și un procesor dual core de 1.5 GHz. La MWC 2012 am văzut un telefon similar, dar persoana de la standul LG ne-a spus că el are 4 GB de memorie internă, deci fie a greșit reprezentantul companiei și telefonul are 2 GB, fie avem noi altă versiune de telefon care dispune de această capacitate scăzută de stocare.

LG Optimus LTE P936 din spate

E posibil în cele din urmă ca aceasta să fie o versiune europeană a lui LG Optimus 4G LTE P930, dar una destinată mai degrabă țărilor cu rețele 4G LTE, deci ar putea să ne ocolească acest smartphone... Sper să nu fie cazul și să îl vedem și în România, mai ales că ecranul său arata fantastic și telefonul dispune și de 3 butoane capacitive, semn că e gata de actualizarea la Android 4.0! Asteptati-va si la o recenzie completa pe Mobilissimo.ro in urmatoarele zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×