Două noi telefoane Xiaomi primesc certificarea în China și unul dintre ele pare ar fi Redmi Note 9 Pro

2.638 ori
<b>Două noi telefoane Xiaomi primesc certificarea în China și unul dintre ele pare ar fi Redmi Note 9 Pro</b>O altă veste pe care o aflăm astăzi este și aceea că Xiaomi a primit recent certificarea pentru două noi telefoane în China, fiind aparent vorba despre modele Redmi. Descoperim faptul că certificarea

O altă veste pe care o aflăm astăzi este și aceea că Xiaomi a primit recent certificarea pentru două noi telefoane în China, fiind aparent vorba despre modele Redmi. Descoperim faptul că certificarea de față se referă la trademark-uri și că numele de cod asociate cele două dispozitive sunt M2003J15SE, respectiv M2003J15SC, ambele fiind telefoane cu suport 4G la bord. 

Redmi Note 9 Pro

Din păcate alte detalii nu reușim să aflăm de pe urma acestor documente de certificare, dar există speculații potrivit cărora unul dintre telefoane ar fi chiar Redmi Note 9 Pro. Este cam devreme să vedem acest smartphone menționat ținând cont de faptul că actualul model (Redmi Note 8 Pro) este prezent pe piață doar de câteva luni, dar nu este o situație nemaivăzută pentru că și alți producători au practici similare.

Xiaomi

Modelele succesor ajung să debuteze mult mai rapid decât se așteaptă mulți, o situație întâlnită mai ales în zona mid-range. În altă ordine de idei se pare că există câteva speculații cu privire la dotările variantei standard Redmi Note 9. Aceasta ar opta pentru o baterie cu alimentare la 33W, 4 GB RAM + 64 GB stocare, procesor Helio G70 și ecran de 6.6 inch. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×