Dovezi ale existenței unui iPhone quad-core si unui iPad cu CPU similar descoperite În iOS

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.537 ori
<b>Dovezi ale existenței unui iPhone quad-core si unui iPad cu CPU similar descoperite În iOS</b>Cei de la 9to5Mac au citat câțiva experți în ale iOS-ului, care au găsit în varianta beta a software-ului celui mai nou câteva indicii cu privire la primele terminale quad-core de la Apple. Aceste detalii sunt ascunse în iOS 5.1 beta și se pare...

Cei de la 9to5Mac au citat câțiva experți în ale iOS-ului, care au găsit în varianta beta a software-ului celui mai nou câteva indicii cu privire la primele terminale quad-core de la Apple. Aceste detalii sunt ascunse în iOS 5.1 beta și se pare că vom avea un iPad quad-core și un iPhone quad-core în acest an.

Codul se referă la core-uri cu cifre începând de la "0", astfel că un terminal single core este marcat "/cores/core.0", iar unul dual core "cores/core.1". Un device care să folosească un cod "core.2" ar fi unul cu procesor triple core, dar așa ceva nu există, cel puțin nu în universul Apple. Ei bine, în iOS 5.1 beta 2 își face apariția mențiunea "core.3", care indică un viitor chip quad core de la Apple, poate chiar Apple A6.

Evident, nu putem garanta 100% că este vorba de un iPad sau iPhone quad-core, dar indiciile sunt pozitive când vine vorba de evoluția device-urilor companiei din Cupertino. Ultima oară când aflam vești despre aceste terminale se vorbea despre un debut al noului iPad în februarie sau martie, apoi un iPad 4 în toamna și o lansare de iPhone 5 în toamnă. Rămâne de văzut cât de reale sunt aceste informații și dacă suntem gata sau nu de o tabletă Apple quad-core.

iPhone quad-core; iPad quad-core

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×