"Dude, where's my phone?" zise printul Harry

Autor:  | Publicat în:  Monden 1.394 ori
<b>"Dude, where's my phone?" zise printul Harry</b>In timp ce printul Harry se afla intr-o misiune caritabila intr-o oras din regatul african Lesotho, i s-a furat telefonul mobil intr-un club de noapte. Iata ca acest incident atat de comun in Romania se intampla si la case mai mari, si aici vorbim despre...

In timp ce printul Harry se afla intr-o misiune caritabila intr-o oras din regatul african Lesotho, i s-a furat telefonul mobil intr-un club de noapte. Iata ca acest incident atat de comun in Romania se intampla si la case mai mari, si aici vorbim despre Harry si (in functie de PIB) si de Lesotho.

Se pare ca infractorul nu stia ca fura de la un cap (aproape) incoronat, acesta fiind doar "inca un alb" pentru el. Pentru a obtine telefonul inapoi, a fost nevoie doar ca Harry sa "activeze" escadrila sa de bodyguarzi care i-au adus handsetul inapoi. Printul Marii Britanii a decis sa nu depuna plangere impotriva hotului si s-a declarat usurat ca lista sa de contacte a ramas intacta.

Din pacate nu aflam si ce telefon are printul sau ce staruri pop se afla la categoria "amici apropiati". Imaginati-va surpriza hotului daca ar fi dat un telefon reginei si ar fi realizat in cele din urma al cui este telefonul. O concluzie romaneasca la aceasta patanie ar fi "daca nici Harry nu este in siguranta, in ce priveste telefonul mobil, de ce as fi eu?". Lucru foarte adevarat, daca locuiesti in Lesotho, dar si Romania vrea sa "adere la Africa", nu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×