Nokia N85 si specificatiile sale au ajuns pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.114 ori
<b>Nokia N85 si specificatiile sale au ajuns pe Internet</b>Nokia N85 este, conform zvonurilor ce dateaza deja de cateva luni, cel mai nou handset din seria N, a celor de la Nokia, dupa N93. Se pare ca telefonul va fi axat pe functii video, iar vestea zilei este ca specificatiile sale au "scapat" pe Internet....

Nokia N85 este, conform zvonurilor ce dateaza deja de cateva luni, cel mai nou handset din seria N, a celor de la Nokia, dupa N93. Se pare ca telefonul va fi axat pe functii video, iar vestea zilei este ca specificatiile sale au "scapat" pe Internet.

Nimic nu a scapat din tabara finlandezilor despre acest telefon, pana acum. Iata ca o serie de minti mai luminate au identificat un User Agent Profile pentru noul handset. Acest "User Agent Profile" este codul pe care browserul unui telefon il foloseste pentru a identifica functiile unui terminal mobil. Acesta permite customizarea unui website pentru acel telefon.

UAP-ul lui N85 nu pare chiar atat de grozav pe cat am fi sperat, fie ca vorbim despre conexiunea 3G, lipsa GPS-ului, camera de 3.2 megapixeli (pentru un telefon cu functii video??) si un display QVGA de 240 x 320 pixeli. Cei 3.2 megapixeli par suspecti, caci ne-am fi asteptat macar la o rezolutie de 5 megapixeli pentru un video cameraphone. Sau poate avem de-a face cu o eroare de interpretare si trebuie sa eliminam virgula dintre "3" si "2"? In acest caz, vom astepta un adevarat monstru al capturii video pe piata telefoanelor mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×