După Facebook și Google+ vine Socl.com de la Microsoft! Detalii În Proiectul Tulalip ajuns prematur pe web

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.258 ori
<b>După Facebook și Google+ vine Socl.com de la Microsoft! Detalii În Proiectul Tulalip ajuns prematur pe web</b>Unde sunt vremurile când tânjeam să fim OPi pe Mirc sau când lăsăm comentarii mai mult sau mai puțin amuzante pe Hi5? Acum avem Facebook, Twitter, LinkedIn și mai nou și Google+, care a atins deja 7 milioane de conturi. Ei bine, se pare că și...

Unde sunt vremurile când tânjeam să fim OPi pe Mirc sau când lăsăm comentarii mai mult sau mai puțin amuzante pe Hi5? Acum avem Facebook, Twitter, LinkedIn și mai nou și Google+, care a atins deja 7 milioane de conturi. Ei bine, se pare că și Microsoft se va alătura avalanșei de servicii de socializare, prin intermediul lui Socl.com.

Detalii despre acest serviciu au ajuns pe web atunci când compania a "scăpat" din greșeală o pagină cu câteva detalii privind acest hibrid. și când zic hibrid mă refer la genul acela de serviciu spre care tinde și Google: o combinație dintre motor de căutare și serviciu de socializare, în care utilizatorii dau trendurile rezultatelor căutărilor.

Proiectul Microsoft poartă numele de Tulalip, iar descrierea sa afirmă că acest serviciu "permite utilizatorilor să găsească ceea ce caută și să partajeze ceea ce știu deja mai ușor ca oricând". "Socl" poate fi considerat o prescurtare pentru "social", indicând scopul acestui proiect și anume de a concura cu Facebook și Google+.

întrebarea este: mai avem nevoie de încă o rețea de socializare în acest moment?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×