Până la 30 de ani de Închisoare În SUA pentru speculații pe baza vânzărilor iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.058 ori
<b>Până la 30 de ani de Închisoare În SUA pentru speculații pe baza vânzărilor iPhone</b>Dacă angajații Foxconn din China care au scăpat date despre iPad au primit doar 18 luni sau 2-3 ani în închisoare, ei bine un oficial al unui partener Apple ar putea primi până la 30 de ani sentința. Este vorba de Walter Shimoon din Ottawa,...

Dacă angajații Foxconn din China care au scăpat date despre iPad au primit doar 18 luni sau 2-3 ani în închisoare, ei bine un oficial al unui partener Apple ar putea primi până la 30 de ani sentința. Este vorba de Walter Shimoon din Ottawa, oficial al companiei Flextronics Internațional.

Folosindu-și funcția la nivel înalt, bărbatul a oferit informații confidențiale despre vânzările de iPod-uri și iPhone-uri unor companii de pe Wall Street. în schimb, Shimoon a primit 45.500 de dolari în perioada 2008-2010 de la companii care au speculat la bursă pe seama informațiilor despre vânzările Apple. Flextronics furnizează componente unor companii precum Apple sau RIM și are acces la proiecțiile de vânzări și predicțiile acestor firme.

Investigația este una de anvergură axată pe scurgerile de informații care dau naștere la tranzacții ilicite ale acțiunilor de la bursă. Peste 40 de analiști, manageri și consultanți vor fi afectați de investigație și se pare că sentințele vor fi dure. în acest ritm șansele să avem vreo informație despre iPhone 5 până la lansarea sa scad dramatic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×