După luni de așteptare, HTC dezvăluie când va aduce Android Pie pe smartphone-urile U11, U11+ și U12+

924 ori
<b>După luni de așteptare, HTC dezvăluie când va aduce Android Pie pe smartphone-urile U11, U11+ și U12+</b>Dacă în trecut HTC se afla printre primii de pe piață care aduceau cele mai noi release-uri Android pe telefoanele din portofoliu, iată că acum lucrurile stau complet invers, taiwanezii aflându-se la coada clasamentului

Dacă în trecut HTC se afla printre primii de pe piață care aduceau cele mai noi release-uri Android pe telefoanele din portofoliu, iată că acum lucrurile stau complet invers, taiwanezii aflându-se la coada clasamentului. După luni bune de așteptare, HTC dezvăluie în sfârșit când are în plan să lanseze Android Pie pe ultimele telefoane flagship și anume HTC U11, HTC U11+, respectiv HTC U12+.

htc

Anunțul a venit prin intermediul unei postări oficiale de pe Twitter și aflăm pe această cale că echipa software lucrează în momentul de față pentru a se asigura că update-ul este compatibil cu telefoanele HTC, o declarație tare ciudată ce pare a fi mai degrabă o scuză a întârzierii actualizării.

Startul update-ului ar urma să fie dat din trimestrul 2 al acestui an, cel mai probabil din luna iunie. Chiar și așa sunt șanse mari ca inițial release-ul Android Pie să debuteze doar în anumite regiuni și ca până la distribuirea sa completă să mai dureze câteva luni. În altă ordine de idei am aflat de curând că HTC are în plan să își licențieze brandul către companii din India pentru producerea de smartphone-uri.. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×