Samsung Galaxy Note 8 primește Android Pie + One UI pe plan european; Curând și în România

2.443 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primește Android Pie + One UI pe plan european; Curând și în România</b>La doar 4 zile distanță de la sosirea lui Android Pie pe terminalele Samsung Galaxy Note 9 din România, iată că vin vești bune și pentru posesorii phablet-ului Note din 2017. Descoperim că actualizarea la Android 9.0 + One UI

La doar 4 zile distanță de la sosirea lui Android Pie pe terminalele Samsung Galaxy Note 9 din România, iată că vin vești bune și pentru posesorii phablet-ului Note din 2017. Descoperim că actualizarea la Android 9.0 + One UI în varianta finală și stabilă a început să fie distribuită pe plan european pentru Galaxy Note 8, pachetul de update având o mărime generoasă de 1904 MB.

Galaxy Note 8 Pie

Pentru moment au apărut confirmări ale sosirii update-ului în țări precum Bulgaria și Slovacia, dar curând ar trebui să vedem pachetul de actualizare disponibil și la noi pe plan local. Ca noutăți principale avem interfața One UI care aduce iconițe minimaliste, gesturi de navigare, o temă Dark pentru sistem, dar și optimizări pentru ușurința de navigare și utilizare. 

Ținând cont de roadmap-ul de actualizări Samsung dezvăluit anterior, se așteaptă ca Android Pie să sosească până la final de lună și pe flagship-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+. Revenind la Note 8, puteți verifica dacă o nouă actualizare este disponibilă direct din meniul de setări. Dacă primiți update-ul, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Apropo, cel mai bun preț pentru Galaxy Note 8 din România este la ora actuală de 2.499 lei, practicat de PC Garage. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×