După Orange, și Vodafone România lansează pe piață Samsung Galaxy Tab

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.501 ori
<b>După Orange, și Vodafone România lansează pe piață Samsung Galaxy Tab</b>După Orange, și Vodafone România lansează pe piață Samsung Galaxy Tab, iar pentru că sigur vă interesează acest aspect, în continuare vă prezentăm câteva diferențe legate de prețul tabletei dar și de ofertele tehnice. &nbsp; De exemplu, la...

După Orange, și Vodafone România lansează pe piață Samsung Galaxy Tab, iar pentru că sigur vă interesează acest aspect, în continuare vă prezentăm câteva diferențe legate de prețul tabletei dar și de ofertele tehnice.

De exemplu, la Orange tableta costă 399 Euro cu un abonament de date de 35 de Euro ce oferă 15 GB de trafic la 14.,4 Mbps iar la Vodafone tableta costă 349 Euro cu un abonament de 28 de Euro pe luna ce oferă la rândul lui 16 GB de trafic la viteze de până la 21,6 Mbps în aria de acoperire HSPA+. Diferența este ca la Vodafone nu se pot iniția apeluri de voce de pe SIM-ul de date fără activarea opțiunii de voce care se instalează la cerere. Ea costă 3,65 Euro pe lună și oferă acces la tarifele standard de voce.

în plus, Vodafone păstrează acea limitare tehnică întâlnită și în celelalte țări în care operatorul oferă servicii de internet mobil și anume imposibilitatea de a efectua apeluri de voce pe internet (VoIP) fără plata unei taxe lunare de 5. 21 Euro. Ca să fim sinceri, ni se pare un plus faptul că s-a optat ca cele doua servicii să fie opționale, întrucât astfel, dacă nu avem nevoie de ele, abonamentul de bază e mult mai avantajos decât cel de la Orange.

Tot la Vodafone, tableta costa 649 Euro cu cel mai mic abonament din portofoliul abonamentelor de date, adică cel de 8,32 Euro și e bine de știut că magazinele Online ale operatorilor, tableta se vinde deja și fără conectare. La Vodafone e la prețul de 729 de Euro iar la Orange informația nu este încă disponibilă pe site. Oare au omis asta pentru a mai crește puțin baza de clienți?

Actualele oferte cu abonamente ale Vodafone expiră după jumătatea lunii noiembrie 2010 când se va deschide calea spre ofertele de Crăciun, pe care, în ciuda crizei, le așteptăm aici la Mobilissimo cu sufletul la gură.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×