Dupa TomTom, Navigon soseste pe iPhone... iGO pe cand?

2.167 ori
<b>Dupa TomTom, Navigon soseste pe iPhone... iGO pe cand?</b>Dupa ce am aflat ca TomTom pregateste o aplicatie GPS speciala pentru iPhone si un dock creat de asemenea pentru acest terminal, iata ca vom vedea si un soft similar al celor de la Navigon pe handsetul produs de Apple. Pentru a completa un trio...

Dupa ce am aflat ca TomTom pregateste o aplicatie GPS speciala pentru iPhone si un dock creat de asemenea pentru acest terminal, iata ca vom vedea si un soft similar al celor de la Navigon pe handsetul produs de Apple.

Pentru a completa un trio navigational de succes lipseste doar iGO, pe care il asteptam de asemenea pe iPhone. Intre timp, daca doriti sa transformati un iPhone 3G si in curand si iPhone 3GS intr-un sistem navigational performant, veti avea nevoie de 2 "ingrediente": noul OS 3.0 si softul MobileNavigator al celor de la Navigon.

Din aceasta luna, posesorii de iPhone vor fi primii care folosesc acest soft pe terminalul lor mobil, Navigon sosind cu suport pentru afisare in mod landscape sau portrait, cu o metoda inteligenta de tastare a adresei, functia Speed Assistant, o lista de puncte de interes, Reality View Pro (navigare 3D in timp real) si multe altele.

Iata si cateva detalii in plus despre acest soft, in clipul urmator:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×