iPhone 3G gata de ieftinire si de a primi aplicatia TomTom; iPhone 3GS peste o luna si in Romania!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.053 ori
<b>iPhone 3G gata de ieftinire si de a primi aplicatia TomTom; iPhone 3GS peste o luna si in Romania!</b>WWDC 2009 a fost un show destul de dezamagitor, aceasta editie fiind menita doar pentru anuntarea noului iPhone 3GS si pentru upgradarea softurilor Apple si a portofoliului de netbookuri. Suntem atat de dezamagiti de noul iPhone, incat putem spune ca...

WWDC 2009 a fost un show destul de dezamagitor, aceasta editie fiind menita doar pentru anuntarea noului iPhone 3GS si pentru upgradarea softurilor Apple si a portofoliului de netbookuri. Suntem atat de dezamagiti de noul iPhone, incat putem spune ca vestea zilei este faptul ca iPhone 3G va costa doar 99 de dolari, in varianta de 8 GB.

iPhone 3GS va sosi in Romania luna viitoare si in peste 80 de tari pana in luna august, iar TomTom in sfarsit au creat o aplicatie speciala pentru iPhone. De asemenea, aflam ca producatorul de solutii GPS va lansa un dock special, iar solutia sa navigationala va suporta afisare landscape si portrait pe terminalul produs de Apple.

Noul iPhone, modelul 3GS este o alta Marie, cu aceeasi palarie: acelasi design ca si iPhone 3G, plus o camera dezamagitoare de 3 megapixeli, cu suport pentru inregistrare video VGA la 30 fps, autofocus si touch focus, dar si capacitatea de a face poze macro la 10 cm. iPhone 3GS incorporeaza o busola digitala, un editor video cu functii de baza, control vocal (pentru apelare, cautarea unei melodii, redarea titlului acesteia etc) si criptare hardware.

Viata bateriei noului handset este acum de 12 ore, in mod convorbire 2G, 30 ore in mod playback audio si 10 ore in mod playback video. Telefonul lansat de Apple ieri va sosi pe piata la pretul de 199 dolari, in varianta de 16GB, respectiv 299 dolari, pentru cea de 32GB. iPhone 3GS va rula iPhone OS 3.0, care va fi lansat oficial in data de 17 iunie, sub forma de upgrade gratuit pentru iPhone si iPhone 3G, dar si contra cost pentru iPod Touch.

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×