Samsung Louvre isi face aparitia pe web, sub forma de imagine, in premiera

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.791 ori
<b>Samsung Louvre isi face aparitia pe web, sub forma de imagine, in premiera</b>GPSAndCo tocmai a postat primele imagini cu un terminal Samsung misterios, modelul B7610 Louvre, un slider landscape high end, despre care am auzit vorbindu-se inca din luna ianuarie. Terminalul vine cu o tastatura glisanta cu 4 randuri de taste, un...

GPSAndCo tocmai a postat primele imagini cu un terminal Samsung misterios, modelul B7610 Louvre, un slider landscape high end, despre care am auzit vorbindu-se inca din luna ianuarie.

Terminalul vine cu o tastatura glisanta cu 4 randuri de taste, un display AMOLED WVGA de 3.5 inchi si o camera de 5 megapixeli cu stabilizator de imagine. Printre specificatiile lui Samsung Louvre se mai numara suportul pentru conectivitate HSDPA, WiFi, Bluetooth, GPS si o memorie flash de 1 GB, dar si un slot pentru carduri microSD.

Cu o grosime de 1.6 cm, handsetul vine cu un port miniUSB, iar Samsung pare a fi renuntat la conectorul sau specific, din fericire. La capitolul OS, terminalul ruleaza Windows Mobile 6.1, cu posibilitatea de upgrade la WM 6.5. Louvre va sosi pe piata in iulie prin intermediul Orange Business si SFR Business Team, avand un pret cuprins intre 250 si 500 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×