DVD Jon lanseaza patch-ul IPhone de Bypass AT&T

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.114 ori
<b>DVD Jon lanseaza patch-ul IPhone de Bypass AT&T</b>Chiar de "Ziua Independentei" in SUA, DVD Jon a reusit sa realizeze un hack pentru a folosi iPhone-ul fara serviciul AT&T. Este necesara un PC cu sistem de operare Windows cu Microsoft NET Framework instalat si cu un editor Hex (daca am inteles bine, din...

Chiar de "Ziua Independentei" in SUA, DVD Jon a reusit sa realizeze un hack pentru a folosi iPhone-ul fara serviciul AT&T. Este necesara un PC cu sistem de operare Windows cu Microsoft NET Framework instalat si cu un editor Hex (daca am inteles bine, din motive lesne de inteles, Jon nu ofera instructiuni prea detaliate), insa utilizatorii spun ca nu prea functioneaza.

Conform comentariilor care si-au croit drum, Jon observa ca exista o cale mai usoara de a activa telefonul fara AT&T, asta daca stiti pe cineva care are un telefon activat si care este dispus sa-l supuna riscului:

"Daca stiti pe cineva care si-a activat deja iPhone-ul, imprumutati SIM-ul de la ei. Introduceti cartela SIM in iPhone-ul neactivat. Apoi puneti noul iPhone pe platforma de incarcare cu iTunes. Apoi, iTunes activeaza rapid noul telefon cu AT&T. Nu a durat mai mult de 2-3 minute. Acum ... singura problema posibila este aceea ca ar putea dezactiva telefonul original? Dar nu pot baza aceasta afirmatie pe nimic, este mai mult sau mai putin un avertisment. Nu am avut acces la telefonul original dupa finalizarea procesului."

Alt poster care si-a croit drum ridica o problema interesanta, daca aplicati hack-ul, activati telefonul si apoi decideti sa mergeti mai departe si sa va inregistrati in mod legitim la AT&T, oare va mai functiona? Pana acum, nimeni nu pare sa cunoasca raspunsul la aceasta intrebare.

Au existat mai multe articole pe web despre cum cei de la Apple vor trai regretul afacerii exclusive cu AT&T, totusi, data fiind natura acestor hack-uri timpurii, se pare ca de fapt AT&T ar putea fi cei care pana la urma vor regreta afacerea. Desigur, fara asta, si tot au parte de curentul de mediatizare negativa, cu nenumarate cronici repetand obsesiv: iPhone bun, AT&T rau.

Si cine poate fi mai bun sa lanseze primul patch de deblocare iPhone decat DVD Jon - avand in vedere ca deja a deblocat DVD-uri, melodii iTunes si a gazduit alte masuri DRM?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×