HTC Roadmap dezvaluie Omni super-smartphone

1.664 ori
<b>HTC Roadmap dezvaluie Omni super-smartphone</b>Zvonurile legate de aparitia comunicatorului HTC Omni, sunt raspandite pe web-ul de cateva luni bune. Bazandu-ne pe cateva detalii si specificatii care au iesit la suprafata, am intuit ca HTC Omni va fi un terminal mobil foarte interesant. Ei bine, se...

Zvonurile legate de aparitia comunicatorului HTC Omni, sunt raspandite pe web-ul de cateva luni bune. Bazandu-ne pe cateva detalii si specificatii care au iesit la suprafata, am intuit ca HTC Omni va fi un terminal mobil foarte interesant.

Ei bine, se pare ca am avut dreptate. Astazi am pus mana pe ceea ce pare a fi adevarata harta de lansari pe anul in curs, a celor de la HTC . Cu cateva imagini si mai multe specificatii detaliate referitoare la HTC Omni, putem sa spunem cu mana pe inima, ca suntem impresionati.

HTC Omni nu are inca un numar propriu atribuit iar lansarea sa este planuita pentru luna octombrie anul acesta.

Specificatiile HTC Omni pe care le cunoastem astazi sunt:

  * Sistem de operare Windows Mobile 6.0
  * Conexiune UMTS/HSDPA
  * Ecran WVGA 4″ 800×480 pixeli, sub-ecran
  * TV si VGA-out
  * 256 ROM, 1280 RAM si slot de cartela de memorie microSD
  * Wi-Fi b/g, conectivitate USB si Bluetooth
  * GPS/A-GPS
  * tastatura completa QWERTY
  * Dimensiuni: 130 x 81 x16 mm

Dupa cum observati, HTC Omni are aspectul si specificatiile necesare unui accesoriu mobil de productivitate grozav, si ar putea fi un concurent serios al comunicatorului Nokia E90.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×