"DxOMark nu este relevant" consideră un oficial Oppo; Iată de ce

1.813 ori
<b>"DxOMark nu este relevant" consideră un oficial Oppo; Iată de ce</b>În ultimul an au fost câteva acuze la adresa DxOMark, publicaţia franceză care a devenit populară prin testele ample aplicate camerelor smartphone. Am avut acuze de mită, de favoritisme şi de teste care nu sunt precise

În ultimul an au fost câteva acuze la adresa DxOMark, publicaţia franceză care a devenit populară prin testele ample aplicate camerelor smartphone. Am avut acuze de mită, de favoritisme şi de teste care nu sunt precise sau relevante mereu. Acum acelui cor de critici i se alătură şi vicepreşedintele Oppo, Shen Yiren. Aflaţi ce a avut de spus mai jos.

Totul a fost făcut prin intermediul unei postări pe reţeaua de socializare chineză Weibo. Shen consideră că standardele de optică şi imagine nu trebuie să fie ajustate pentru a se potrivi unui etalon de scoruri şi note. Oficialul a comparat acele scoruri cu nevoia de a crea un model de frumuseţe pe care să îl aplici la selfie-urile Bokeh şi toată lumea să îl urmeze.

Rating-urile DxOMark sunt recunoscute pe tot globul şi folosite în materialele promoţionale ale telefoanelor ca motiv de laudă. Huawei a dominat autoritar clasamentul în 2018 şi încă se află pe locul întâi cu Huawei Mate 20 Pro, împărţind acel loc cu Huawei P20 Pro şi Galaxy S10+. În ultimele luni DxO a lansat şi un top special pentru selfie şi a schimbat puţin metodologia de testare în urma criticilor.

Francezii sunt totuşi criticaţi pentru că ignoră funcţiile speciale ale camerelor precum Night Sight, Nightscape şi altele de gen. Practic ce vrea Oppo să zică prin declaraţia de mai sus e că nu e interesată să apară în acel top şi că i se pare aiurea să îţi ajustezi optica după cerinţele unei publicaţii, care judecă subiectiv calitatea foto/video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×