E-Boda lansează un smartphone colorat de vară, Rainbow V45

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 3.483 ori
<b>E-Boda lansează un smartphone colorat de vară, Rainbow V45</b>E-Boda a lansat astăzi modelul de telefon Rainbow V45, care costă doar 499 de lei și vine în culori multiple. Terminalul vine cu o carcasă dreptunghiulară din material siliconat, care integrează un display IPS cu diagonală de 4.5 inch. Avem la...

E-Boda a lansat astăzi modelul de telefon Rainbow V45, care costă doar 499 de lei și vine în culori multiple. Terminalul vine cu o carcasă dreptunghiulară din material siliconat, care integrează un display IPS cu diagonală de 4.5 inch. Avem la bordul său un procesor dual core MediaTek Cortex A7 cu frecvența de 1.2 GHz.

Handsetul integrează și 512 MB RAM și rulează Android 4.2 Jelly Bean. Rainbow V45 poate fi cumpărat de pe site-ul E-Boda și în magazinele partenere la prețul menționat mai sus. Ecranul de 4.5 inch de pe acest telefon suporta o rezoluție de 480 x 854 pixeli, iar panoul display-ului este un IPS cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade. Acest model are două sloturi microSIM, dispune și de un GPU Mali 400 și de 4 GB memorie internă.

E-Boda Rainbow V45

Avem la dispoziție și un slot microSD, WiFi și aplicația preinstalata Seenow, pentru vizualizare de posturi TV, filme și seriale. în spatele acestui smartphone se afla o cameră de 5 megapixeli, iar Rainbow V45 oferă capace spate în 3 variante de culori: negru, albastru și roz.

E-Boda lansează un smartphone colorat de vară, Rainbow V45

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×