HTC se așteaptă să revină pe profit În trimestrul 2

789 ori
<b>HTC se așteaptă să revină pe profit În trimestrul 2</b>Conform Wall Street Journal, HTC e gata să revină pe profit în trimestrul 2 al acestui an, profitând de vânzările crescute ale noilor sale terminale. în ultimele 3 trimestre HTC a fost afectată de pierderi operaționale, dar pentru trimestrul 2...

Conform Wall Street Journal, HTC e gata să revină pe profit în trimestrul 2 al acestui an, profitând de vânzările crescute ale noilor sale terminale. în ultimele 3 trimestre HTC a fost afectată de pierderi operaționale, dar pentru trimestrul 2 așteptările sunt pozitive.

HTC One M8 a debutat cu mai mult entuziasm în acest an și fără problemele primului One, care s-a confruntat cu probleme de stocuri și aprovizionare. HTC a început să vândă și telefoane mai ieftine, ajungând și la prețuri de 145 de dolari, încercând să atragă și publicul din piețele în dezvoltare. în 2011 HTC ajunsese cel mai mare producător de smartphone-uri la capitolul livrări, iar între timp acțiunile sale au picat cu 86%.

HTC a făcut câteva modificări în cadrul organizației sale și a strategiei, încercând să regăsească succesul de odinioară. în ultimele luni HTC a contractat o serie de producători din China, care să îi realizeze terminalele low end și midrange. Astfel, HTC va economisi bani pentru cercetare și dezvoltare și va menține prețurile scăzute. Vom afla de abia la mijlocul verii dacă HTC a atins succesul în trimestrul 2 sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×