Nokia ar putea prelua Alcatel-Lucent, extinzându-și afacerea În domeniul rețelelor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 919 ori
<b>Nokia ar putea prelua Alcatel-Lucent, extinzându-și afacerea În domeniul rețelelor</b>După o mișcare pe piața auto, Nokia ar putea face o achiziție însemnată pe piața rețelelor, cumpărând Alcatel-Lucent. E vorba aici despre ramurile companiei finlandeze care nu au intrat sub aripa Microsoft, evident. &nbsp; Un analist IDC...

După o mișcare pe piața auto, Nokia ar putea face o achiziție însemnată pe piața rețelelor, cumpărând Alcatel-Lucent. E vorba aici despre ramurile companiei finlandeze care nu au intrat sub aripa Microsoft, evident.

Un analist IDC confirmă aceasta posibilă preluare a Alcatel Lucent, iar noul CEO Nokia, Rajeev Suri a oferit indicii în această privință. Banii primiți de la Microsoft odată cu tranzacția pentru Nokia Devices & Services ar putea fi folosiți pentru această preluare. în acest moment Alcatel-Lucent este în plină tranziție și a început să concedieze angajați pentru a recupa pierderi.

CEO-ul Nokia este precaut în preluarea unei companii care e pe punctul de a pierde mulți angajați, situație prin care și Nokia a trecut nu de mult. Ideea este ca Nokia, sau mai bine zis Nokia Networks să aștepte îmbunătățirea situației companiei înainte de a o prelua. în acest condiții pe piața rețelelor numărul de nume mari se va împuțina și printre marii jucători care îmi vin în minte sunt Ericsson, Huawei, Nokia Networks și Alcatel Lucent.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×