Nokia ar putea prelua Alcatel-Lucent, extinzându-și afacerea În domeniul rețelelor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 927 ori
<b>Nokia ar putea prelua Alcatel-Lucent, extinzându-și afacerea În domeniul rețelelor</b>După o mișcare pe piața auto, Nokia ar putea face o achiziție însemnată pe piața rețelelor, cumpărând Alcatel-Lucent. E vorba aici despre ramurile companiei finlandeze care nu au intrat sub aripa Microsoft, evident. &nbsp; Un analist IDC...

După o mișcare pe piața auto, Nokia ar putea face o achiziție însemnată pe piața rețelelor, cumpărând Alcatel-Lucent. E vorba aici despre ramurile companiei finlandeze care nu au intrat sub aripa Microsoft, evident.

Un analist IDC confirmă aceasta posibilă preluare a Alcatel Lucent, iar noul CEO Nokia, Rajeev Suri a oferit indicii în această privință. Banii primiți de la Microsoft odată cu tranzacția pentru Nokia Devices & Services ar putea fi folosiți pentru această preluare. în acest moment Alcatel-Lucent este în plină tranziție și a început să concedieze angajați pentru a recupa pierderi.

CEO-ul Nokia este precaut în preluarea unei companii care e pe punctul de a pierde mulți angajați, situație prin care și Nokia a trecut nu de mult. Ideea este ca Nokia, sau mai bine zis Nokia Networks să aștepte îmbunătățirea situației companiei înainte de a o prelua. în acest condiții pe piața rețelelor numărul de nume mari se va împuțina și printre marii jucători care îmi vin în minte sunt Ericsson, Huawei, Nokia Networks și Alcatel Lucent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×