E loc de pace între Qualcomm şi Apple; O propunere vine de la CEO-ul producătorului de chipuri

1.066 ori
<b>E loc de pace între Qualcomm şi Apple; O propunere vine de la CEO-ul producătorului de chipuri</b>Exact cum ne aşteptam, bătălia legală dintre Apple şi Qualcomm https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/qualcomm-ataca-apple-in-forta  şi-ar putea găsi un sfârşit în curând. După multiple şicane şi atacuri legale, dar şi declaraţii de gen..

Exact cum ne aşteptam, bătălia legală dintre Apple şi Qualcomm şi-ar putea găsi un sfârşit în curând. După multiple şicane şi atacuri legale, dar şi declaraţii de gen "nu ar există iPhone fără Qualcomm", iată-ne în faţa unei posibile împăcări. CEO-ul Qualcomm a declarat recent că se aşteaptă ca totul să fie soluţionat în afara tribunalelor totuşi.

Bătălia legală dintre Apple şi Qualcomm se desfăşoară de jumătate de an deja şi are legătură cu brevetele Qualcomm legate de tehnologii standard din zona chipurilor modem şi telecom. Apple consideră că având o poziţie de monopol pentru aceste brevete, Qualcomm îşi permite să suprataxeze anumiţi parteneri. CEO-ul Qualcomm, Steve Mollenkopf ar fi declarat la conferinţa Brainstorm Tech din Aspen că e deschis la o rezolvare amiabilă.

Oficialul are mare dreptate când afirma că "de obicei aşa se rezolvă procesele de gen". Statisticile arată că 1% dintre duelurile între marile companii se rezolvă de către judecător. 99% dintre cazuri se rezolvă în sălile de conferinţă, cu contractele pe masă şi cu negocieri febrile. Va fi interesant de văzut cine va plăti pe cine, pentru că ambele firme s-au dat în judecată.

Qualcomm ameninţa chiar cu interzicerea la vânzare a iDevice-urilor. Apple are în continuare datorii neplătite spre producătorul de chipuri, atât de importante, încât a afectat predicţiile pentru veniturile trimestriale ale firmei. Dacă Qualcomm pare a-şi fi înmuiat abordarea, rămâne de văzut şi cum va proceda Apple totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×