Apple primeşte un brevet pentru o generaţie sport de căşti AirPods cu anulare a zgomotului de fond, funcţii biometrice

717 ori
<b>Apple primeşte un brevet pentru o generaţie sport de căşti AirPods cu anulare a zgomotului de fond, funcţii biometrice</b>Noi brevete Apple sosesc astăzi la dispoziția publicului, de această dată fiind vorba despre materiale care ne prezintă schițe asociate unor căști Apple AirPods Sport echipate cu funcții biometrice și sistem de anulare a zgomotului de fundal. Căștile ar

Parcă lipsea ceva din peisajul scăpărilor şi ştirilor din ultima vreme... E vorba despre un brevet proaspăt de la Apple, ceea ce de altfel şi primim azi, mulţumită PatentlyApple. Aceştia au descoperit un nou brevet al firmei din Cupertino, care acoperă o pereche nouă de căşti AirPods. Acestea vin cu funcţii biometrice şi anulare a zgomotului de fond.

Brevet Apple AirPods Sport

Noul accesoriu e unul orientat spre segmentul sportiv, se pare. Apple ar fi depus la Biroul de Trademark-uri din SUA 3 brevete cu titlul "Căşti cu detectare biometrică", ideea fiind că atunci când casca e apăsată pe ureche să permită adunarea de date legate de utilizator. Nu e exclus ca aceste date să aibă legătură cu funcţii de fitness sau sănătate.

Aceste căşti ar putea măsura pulsul, oxigenarea sângelui, dar şi echilibrul utilizatorului şi postura corectă, analizând date primite de la urechea internă, vitală în stabilirea echilibrului. Cât despre anularea zgomotului de fond, aici va fi nevoie de un microfon puternic, care să capteze întâi zgomotul şi apoi va începe izolarea sa.

De remarcat că aceste AirPods din documente par mai compacte decât cele actuale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×