Google Maps îți indică de acum când să pornești la drum să nu ai parte de aglomerații

2.511 ori
<b>Google Maps îți indică de acum când să pornești la drum să nu ai parte de aglomerații</b>Odată la câteva luni Google mai adaugă câte o funcţie utilă în aplicaţia Maps, pentru a ne îmbunătăţi experienţa de navigare şi orientare, mai ales în sezonul vacantelor. O funcţie nouă de acest gen este afişarea unui grafic special pentru timp la rutele

Odată la câteva luni Google mai adaugă câte o funcţie utilă în aplicaţia Maps, pentru a ne îmbunătăţi experienţa de navigare şi orientare, mai ales în sezonul vacanțelor. O funcţie nouă de acest gen este afişarea unui grafic special pentru timp la rutele de călătorii.

Google Maps îți indică de acum când să pornești la drum să nu ai parte de aglomerații

Graficul respectiv arată estimări cu timpul necesar pentru a călători la destinaţie în anumite momente ale zilei. Estimările se fac în funcţie de trafic, mai intens la orele de vârf şi mai scăzut evident noaptea. Graficul apare deasupra ghidajului pas cu pas, după cum se vede în capturile integrate. Aminteşte de cel folosit pentru a indica orele la care restaurantele sunt cele mai vizitate, pe care îl găsiţi când căutaţi un bistro/bar/hotel pe Google.

Google Maps

Barele acoperă o jumătate de oră înainte să începeţi călătoria şi câteva ore după ora actuală. Veţi putea astfel estima cât timp faceţi pe o anumită ruta la diferite ore din zi şi în condiţii diferite de trafic. Funcţia este disponibilă doar în anumite regiuni şi va primi un rollout treptat. Deocamdată apare doar în SUA şi UK. Mă aştept să văd funcţia şi în Google Maps pe desktop şi pe toate platformele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×