E-Ten Produce Un Rival pentru TyTN II

2.008 ori
<b>E-Ten Produce Un Rival pentru TyTN II</b>HTC TyTN II, cunoscut si ca T-Mobile Vario III este la ora actuala unul dintre smartphone-urile preferate ale expertilor telefoniei mobile, dar acesta ar putea fi curand detronat de catre un nou model E-TEN. Site-ul olandez PocketInfo.nl a dezvaluit o...

HTC TyTN II, cunoscut si ca T-Mobile Vario III este la ora actuala unul dintre smartphone-urile preferate ale expertilor telefoniei mobile, dar acesta ar putea fi curand detronat de catre un nou model E-TEN.

Site-ul olandez PocketInfo.nl a dezvaluit o bijuterie numita "M800", care reprezinta materializarea promisiunii celor de la E-TEN de a lansa un terminal QWERTY, versiune modificata a lui X800. Ca si acest terminal, M800 este dotat cu un display de tip touchscreen, conectivitate HSDPA si GPS onboard (datorita chipului SiRFTstar III). Pe lista de specificatii tehnice se afla si 256MB ROM si sistemul de operare Windows Mobile 6, dar si un display VGA si un procesor de 500 MHz.

Putem compara foarte usor aceste feature-uri cu display-ul QVGA al lui TyTN II, sau cu procesorul de doar 400 MHz al celor de la HTC. De asemenea bateria lui M800 este de 1530mAh (spre deosebire de cea a lui TyTN II, de 1350 mAH), iar greutatea sa  este mai scazuta in comparatie cu cea a noului HTC (178 grane versus 191 grame). Si la capitolul porturi, terminalele se razboiesc, HTC insistand pe folosirea porturilor miniUSB, in vreme ce E-TEN foloseste un port de casti de 2.5 inch. M800 va fi lansat luna viitoare si speram ca handsetul va poposi si in Romania, cat de curand posibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×