E-Ten Produce Un Rival pentru TyTN II

Autor:  | Publicat în:  Eten 1.890 ori
<b>E-Ten Produce Un Rival pentru TyTN II</b>HTC TyTN II, cunoscut si ca T-Mobile Vario III este la ora actuala unul dintre smartphone-urile preferate ale expertilor telefoniei mobile, dar acesta ar putea fi curand detronat de catre un nou model E-TEN. Site-ul olandez PocketInfo.nl a dezvaluit o...

HTC TyTN II, cunoscut si ca T-Mobile Vario III este la ora actuala unul dintre smartphone-urile preferate ale expertilor telefoniei mobile, dar acesta ar putea fi curand detronat de catre un nou model E-TEN.

Site-ul olandez PocketInfo.nl a dezvaluit o bijuterie numita "M800", care reprezinta materializarea promisiunii celor de la E-TEN de a lansa un terminal QWERTY, versiune modificata a lui X800. Ca si acest terminal, M800 este dotat cu un display de tip touchscreen, conectivitate HSDPA si GPS onboard (datorita chipului SiRFTstar III). Pe lista de specificatii tehnice se afla si 256MB ROM si sistemul de operare Windows Mobile 6, dar si un display VGA si un procesor de 500 MHz.

Putem compara foarte usor aceste feature-uri cu display-ul QVGA al lui TyTN II, sau cu procesorul de doar 400 MHz al celor de la HTC. De asemenea bateria lui M800 este de 1530mAh (spre deosebire de cea a lui TyTN II, de 1350 mAH), iar greutatea sa  este mai scazuta in comparatie cu cea a noului HTC (178 grane versus 191 grame). Si la capitolul porturi, terminalele se razboiesc, HTC insistand pe folosirea porturilor miniUSB, in vreme ce E-TEN foloseste un port de casti de 2.5 inch. M800 va fi lansat luna viitoare si speram ca handsetul va poposi si in Romania, cat de curand posibil.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×