Hartie electronica de la DoCoMo, acum o realitate

1.055 ori
<b>Hartie electronica de la DoCoMo, acum o realitate</b>Ceea ce puteti admira in imaginea urmatoare este un prototip de telefon DoCoMo, care foloseste hartia electronica de la SiPiX, aceasta putandu-se transforma, schimband si simbolurile tastelor. E-paper (hartia electronica) functioneaza in mod diferit fata...

Ceea ce puteti admira in imaginea urmatoare este un prototip de telefon DoCoMo, care foloseste hartia electronica de la SiPiX, aceasta putandu-se transforma, schimband si simbolurile tastelor.

E-paper (hartia electronica) functioneaza in mod diferit fata de "cerneala electronica", tehnologie inclusa in terminalul Sony Reader. Readerul se bazeaza pe sfere albe si negre, cu incarcaturi electrice diferite, plutind intr-un lichid limpede si schimbandu-si pozitia odata cu schimbarea polaritatii. In cazul hartiei electronice, particulele sunt doar albe, fiind suspendate intr-un lichid colorat si plutind la suprafata, atunci cand este nevoie de ele.

Inginerii de specialitate au descoperit 5 culori ale hartiei electronice - albastru, rosu, verde, galben si negru. Carcasele de plastic ale noilor terminale corespund prin culoare cu nuantele alese pentru hartia electronica a fiecarui telefon. Dureaza doar o secunda pentru ca un caracter de pe display sa se schimbe, dar din pacate nu vom beneficia de o sursa de lumina pentru a ne usura apasarea tastelor. Iata cum DoCoMo livreaza din nou cele mai inovatoare tehnologii, demonstrand faptul ca inginerii asiatici mai au multe idei geniale sa ne prezinte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×