eBay cumpărată de Google? Compania respinge speculatiile, cauzând picajul acțiunilor

Autor:  | Publicat în:  Google 697 ori
<b>eBay cumpărată de Google? Compania respinge speculatiile, cauzând picajul acțiunilor</b>Acțiunile eBay sunt în picaj în acest weekend, după o zi de ascensiune vineri, atunci când au apărut speculații cu privire la achiziția site-ului de licitații de către Google. &nbsp; &nbsp; Inițial au crescut acțiunile cu 4.7%, după ce la...

Acțiunile eBay sunt în picaj în acest weekend, după o zi de ascensiune vineri, atunci când au apărut speculații cu privire la achiziția site-ului de licitații de către Google.

 
Inițial au crescut acțiunile cu 4.7%, după ce la bursă a ajuns zvonul despre achiziția eBay de către Google. Apoi purtătorul de cuvânt eBay, Alan Marks a declarat că nu a avut nici o discuție cu Google și că totul e doar speculație. Google în schimb a declarat obișnuitul "nu comentăm pe seamă zvonurilor și speculațiilor".
 
Apoi acțiunile eBay au scăzut cu câteva procente, iar cele Google au pierdut 1% din valoare. E posibil că totul să fi fost o mare speculă la bursă și cineva să cumpere ieftin pentru a vinde scump, mai ales că eBay neagă orice discuție cu Google. Ar fi totuși nevoie de o modernizare a lui eBay, care pare blocat în anii 90, dar nu ar strica și un magazin propriu al celor de la Google.
 
Măcar așa vor avea un canal oficial de distribuție mai solid decât Store-ul actual.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×