Încărcarea wireless ajunge pe PC-uri și tablete În 2015

Autor:  | Publicat în:  Intel 724 ori
<b>Încărcarea wireless ajunge pe PC-uri și tablete În 2015</b>în 2015 încărcarea wireless ar putea ajunge pe PC-uri, tablete și laptopuri. Terminalele portabile vor putea fi încărcate prin plasarea lor pe plăci speciale care vor livra energia necesară pentru alimentarea fără fir. &nbsp; &nbsp; Vestea e...

în 2015 încărcarea wireless ar putea ajunge pe PC-uri, tablete și laptopuri. Terminalele portabile vor putea fi încărcate prin plasarea lor pe plăci speciale care vor livra energia necesară pentru alimentarea fără fir.

 
Vestea e bună mai ales pentru cei care posedă laptopuri cu încărcătoare masive, cum sunt cele de la modelele Toshiba de exemplu. în câțiva ani încărcarea fără fir va fi ceva obișnuit și pentru PC-uri, conform lui Kick Skaugen, general manager Intel PC Client Group. Skaugen a vorbit în cadrul unui keynote special la IFA.  
 
Practic se deschide în acest mod o uriașa piață a acelor plăci speciale de încărcare și a altor accesorii de genul. Intel e implicată în proiecte de acest tip, care includ și cam orice craddle de device purtabil. Producătorul de chipseturi dezvoltă circuitele necesare pentru încărcarea wireless a laptopurilor, iar producătorii de PC-uri precum Dell, Lenovo, ASUS sau Panasonic contribuie cu suport tehnic.
 
Inovațiile se bazează pe tehnologia și standardele promovate de Alianță pentru Energie Wireless, care se bazează pe rezonanță magnetică pentru alimentare. Alianță are peste 100 de membri, printre care și Qualcomm și Samsung.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×