Echipamentele foto ale dronelor ajung accesorii de smartphone-uri; Iată un device de acest gen de la firma DJI

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 586 ori
<b>Echipamentele foto ale dronelor ajung accesorii de smartphone-uri; Iată un device de acest gen de la firma DJI</b>DJI este un brand cu care am devenit familiari în ultimele zile, aflând că firma produce echipamente foto de calitate. El sunt și creatorii unei drone cu captura 4K și au reușit să "porteze" un stabilizator motorizat pentru camera unei drone în...

DJI este un brand cu care am devenit familiari în ultimele zile, aflând că firma produce echipamente foto de calitate. El sunt și creatorii unei drone cu captura 4K și au reușit să "porteze" un stabilizator motorizat pentru camera unei drone în lumea telefoanelor mobile.

Aparent un astfel de accesoriu poartă numele de gimbal și are un mâner special pentru a fi ținut comod de utilizator. Acest gimbal are un accesoriu clip pentru smartphone, dar și o aplicație companion, care permite utilizarea telefonului că o catare electronică. Astfel, setupul foto devine un mecanism de captură 4K pentru drone, cu telefonul folosit drept catare.

Echipamentele foto ale dronelor ajung accesorii de smartphone-uri; Iată un device de acest gen de la firma DJI

Cei de la Engadget au testat filmarea fără stabilizatorul motorizat și apoi cu, iar diferența este uriașă. Clipul filmat cu gimbalul în acțiune de senzația de o filmare profesionistă asociată unei pelicule cinematografice și implicând o șină de travel. După ce telefoanele au primit obiective extra și diferite accesorii ale camerelor, inclusiv blitzuri externe, să fi venit momentul pentru aparatura de filmare profesionistă deja?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×