Samsung avea telefoane cu zoom optic Încă din 2004, iată un exemplu!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.108 ori
<b>Samsung avea telefoane cu zoom optic Încă din 2004, iată un exemplu!</b>După ce am aflat că există un telefon Nokia vechi care putea focaliza în întuneric și că LG G3 nu a reinventat roată, azi descoperim că zoomul optic e disponibil pe telefoane de 10 ani. Cel puțin Samsung avea un model de acest gen încă din...

După ce am aflat că există un telefon Nokia vechi care putea focaliza în întuneric și că LG G3 nu a reinventat roată, azi descoperim că zoomul optic e disponibil pe telefoane de 10 ani. Cel puțin Samsung avea un model de acest gen încă din 2004.

Ideea de zoom optic a fost adusă în discuție de către cei de la ASUS la CES 2015, prin intermediul modelului de telefon ASUS ZenFone Zoom, capabil de zoom optic 3X. Ce înseamnă acest lucru? Puteți da zoom în de 3 ori fără a degrada calitatea imaginii. Revenind la Samsung, aflați că nici măcar ei nu au fost primii cu un telefon cu o cameră de acest gen, de vreme ce și Sharp a lansat modelul V602SH, cu zoom 2X în iunie 2004.

Samsung avea telefoane cu zoom optic Încă din 2004, iată un exemplu!

Samsung SPH-S2300 a sosit apoi, cu o rezoluție de 3.2 MP a camerei și zoom optic de până la 3X, plus auto focalizare și blitz Xexon ajustabil. Totuși acest telefon a rămas doar pe piața din Coreea de Sud, de aceea nici nu am auzit de el până acum. El a avut și un succesor, Samsung SPH-V7800, cu o cameră de 5.2 MP și vândut doar în țara de baștină.

Samsung avea telefoane cu zoom optic Încă din 2004, iată un exemplu!

Samsung și-a continuat cruciada zoomului optic, cu un model 7 MP în 2005 cu zoom optic 3x, apoi unul de 10 MP în 2006, cu aceeași capacitate. Ne mai impresionează ASUS ZenFone Zoom în aceste condiții?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×