MWC 2012 - Samsung Galaxy Beam, smartphone cu mini-proiector Încorporat

2.152 ori
<b>MWC 2012 - Samsung Galaxy Beam, smartphone cu mini-proiector Încorporat</b>Uite că apare un smartphone aparte, Samsung Galaxy Beam. Știu că versiunea asiatică a fost lansată în urmă cu ceva timp. Vine și în Europa și iese în evidență prin mini-proiectorul de 15 lumeni ce-i permite să proiecteze la o diagonală de...

Uite că apare un smartphone aparte, Samsung Galaxy Beam. Știu că versiunea asiatică a fost lansată în urmă cu ceva timp. Vine și în Europa și iese în evidență prin mini-proiectorul de 15 lumeni ce-i permite să proiecteze la o diagonală de maxim 50 inch.

Restul datelor hardware nu-l scot în evidență și nu este plasat în segmentul de top. Display-ul său este de 4 inch cu rezoluția devenită clasică de 480x800 pixeli, 16 milioane culori. Procesorul lui Galaxy Beam este dual-core la 1 GHz. Spațiul de stocare este de 8 GB și dispune de slot pentru microSD de până la 32 GB. Sistemul de operare este Android 2.3 Gingerbread cu TouchWiz.

Samsung Galaxy Beam

Conectivitatea este asigurată de un modem 3G cu viteze de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm.

Samsung Galaxy Beam

Camera foto principală este de 5 Megapixeli cu autofocus și cea secundară de 1.3 Megapixeli. Bateria-i mare de 2.000 mAh și mini-proiectorul cu siguranță va contribui la golirea sa accelerată. Greutatea se ridică la 145.3 gr și 12.5 mm grosime.

Samsung Galaxy Beam

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×