Ecran iPhone, patent Sony?!

1.035 ori
<b>Ecran iPhone, patent Sony?!</b>Din nou probleme cu paternitatea iPhone, din nou miroase a proces, din nou Apple are motive de ingrijorare. PR-ul de la Apple va avea cu siguranta nevoie de un concediu dupa lansarea iPhone, avand in vedere toate procesele intentate de sau impotriva...

Din nou probleme cu paternitatea iPhone, din nou miroase a proces, din nou Apple are motive de ingrijorare. PR-ul de la Apple va avea cu siguranta nevoie de un concediu dupa lansarea iPhone, avand in vedere toate procesele intentate de sau impotriva firmei la cara acesta lucreaza. Probleme de imagine sau probleme judiciare, toate acestea pot afecta popularitatea unui produs din fasa.

Stiati ca iPhone poate sa se roteasca de la modul portrait la landscape, in functie de cum il tineti? Se pare ca si cei de la Sony Ericsson stiau acest lucru, cu mult inaintea celor de la Apple. In august 2006, Sony Ericsson au primit un patent pentru o tehnologie ce permitea schimbarea orientarii ecranului unui terminal mobil in mod automat.

Nu pare ca gigantul suedezo-japonez ar lua-o pe urmele Cisco, deoarece nici o declaratie oficiala nu a fost facuta cu privire la incalcarea patentului. Totusi, din cate se vede si in poza de mai sus, Sony Ericsson ar avea tot dreptul sa pretinda daune, deoarece iPhone foloseste un feature care nu pare a fi fost creat de Apple, cel putin nu in premiera.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×