Nokia N77, pionierul televiziunii mobile

1.423 ori
<b>Nokia N77, pionierul televiziunii mobile</b>Reuters ne informeaza cam ce surprize ne-a pregatit Nokia pentru 3GSM, una dintre ele fiind modelul N77, dotat cu functii TV. N77 va fi similar celorlalte modele N7X, cum este si modelul N70 din imagine. Probabil veti fi uimit sa aflati ca telefonul are...

Reuters ne informeaza cam ce surprize ne-a pregatit Nokia pentru 3GSM, una dintre ele fiind modelul N77, dotat cu functii TV. N77 va fi similar celorlalte modele N7X, cum este si modelul N70 din imagine.

Probabil veti fi uimit sa aflati ca telefonul are un pret moderat, fiind accesibil si publicului cu venituri medii. N77 va putea recepta transmissi TV cu ajutorul DVB-H, o tehnologie nou-dezvoltata in ramura televiziunii mobile. Acest sistem a fost deja testat in alte parti ale lumii si este gata pentru uzul comercial.

Nokia doreste sa dea un impuls televiziunii mobile, care de abia a inceput sa devina populara in Coreea. Nu este vorba de filmulete descarcate cu ajutorul serviciilor unei retele de telefonie mobila, ci chiar de programe TV. Problema vine din faptul ca nu multi utilizatori isi doresc sa urmareasca transmisiuni video pe un ecran mic, cum este cel al unui telefon mobil.

Nu este ultima surpriza de la Nokia si pozele cu modelul N77, impreuna cu noi detalii ne vor astepta in cadrul 3GSM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×