Ecrane de smartphone-uri acoperite cu diamant: găselnița anului 2019

2.012 ori
<b>Ecrane de smartphone-uri acoperite cu diamant: găselnița anului 2019 </b>În cazul în care vi se pare că protecția Gorilla Glass nu este suficient de bună pentru a vă scuti de chinul unui ecran de smartphone spart, ce spuneți despre ecranul acoperit cu diamante? Ei bine da, fix la o asemenea tehnologie se lucrează

Dacă vi se pare că Gorilla Glass nu e suficient pentru a acoperi și proteja ecranul unui smartphone modern, marii producători sunt pe cale să pluseze cu... diamant. Display-urile cu panou de diamant sunt cea mai nouă găselniță a cercetătorilor. Acestea ar urmă să sosească din 2019 și să fie complet rezistente la spargeri. Există multiple protecții pentru ecranele de telefoane, fie că le numim Gorilla, Dragontrail sau sticlă de safir.

Există și protecții externe de sticlă sau folii speciale, dar nimic nu se compară cu diamantul. E vorba despre diamante create în laborator aici, cele artificiale, nu cele din zonele de conflict, care sclipesc la degetele starletelor. Akhan Semiconductor se ocupă de acest proiect, iar rezultatul se numește Miraj Diamond Glass, care e mai rezistent decât alte materiale, folosind un model de nano cristale care se aranjează la întâmplare și nu în aliniamentul clasic.

Astfel, se preîntâmpină crăpăturile adânci și daunele materialului de sub stratul protector. Acest "Diamond Glass" poate fi folosit în tandem cu Gorilla Glass sau orice alt material protector. Adam Khan, CEO al Arkhan afirmă că tehnologia va fi gata în 2019, dar cu siguranță nu va fi ieftină. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×