Un nou smartphone mid-range LG apare fotografiat; Are ecran 18:9 dar nici urmă de decupaj

626 ori
<b>Un nou smartphone mid-range LG apare fotografiat; Are ecran 18:9 dar nici urmă de decupaj</b>Pe lângă smartphone-ul LG G7 ThinQ, sud-coreenii pregătesc și lansarea unui model mid-range cu ecran 18:9. Descoperim astăzi o presupusă fotografie a acestui dispozitiv și ne gândim că ar putea fi vorba despre nimeni altul decât LG Q7 pe care

Sud-coreenii de la LG Electronics se pregătesc pentru lansarea flagship-ului G7 ThinQ pe data de 2 mai, dar în același timp lucrează și la alte terminale, inclusiv la modele din zona mid-range după cum descoperim astăzi. Suntem informați de leakerul @rquandt că LG pregătește un smartphone de buget cu ecran 18:9, unul care spre deosebire de modelul high-end nu va oferi un decupaj în partea de sus.

LG G7 ThinQ

Pentru a întări declarația, @rquandt ne prezintă și o fotografie a acestui terminal în care se poate observa că într-adevăr telefonul nu dispune de un ecran cu decupaj sus. Din afirmațiile sale mai aflăm că diagonala smartphone-ului va fi de aproximativ 5.5 inch și că se așteaptă la o rezoluție modestă HD+ de 1280 x 640 pixeli.

Va avea un buton power în spate ce va găzdui și scanner-ul de amprente, o implementare pe care LG a adus-o la bordul multor telefoane din gamă. Probabil se va oferi un port microUSB v2.0, jack audio, baterie de 3000 mAh și 3 GB RAM. Mari șanse ca dispozitivul să fie numit LG Q7! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×