Un nou smartphone mid-range LG apare fotografiat; Are ecran 18:9 dar nici urmă de decupaj

657 ori
<b>Un nou smartphone mid-range LG apare fotografiat; Are ecran 18:9 dar nici urmă de decupaj</b>Pe lângă smartphone-ul LG G7 ThinQ, sud-coreenii pregătesc și lansarea unui model mid-range cu ecran 18:9. Descoperim astăzi o presupusă fotografie a acestui dispozitiv și ne gândim că ar putea fi vorba despre nimeni altul decât LG Q7 pe care

Sud-coreenii de la LG Electronics se pregătesc pentru lansarea flagship-ului G7 ThinQ pe data de 2 mai, dar în același timp lucrează și la alte terminale, inclusiv la modele din zona mid-range după cum descoperim astăzi. Suntem informați de leakerul @rquandt că LG pregătește un smartphone de buget cu ecran 18:9, unul care spre deosebire de modelul high-end nu va oferi un decupaj în partea de sus.

LG G7 ThinQ

Pentru a întări declarația, @rquandt ne prezintă și o fotografie a acestui terminal în care se poate observa că într-adevăr telefonul nu dispune de un ecran cu decupaj sus. Din afirmațiile sale mai aflăm că diagonala smartphone-ului va fi de aproximativ 5.5 inch și că se așteaptă la o rezoluție modestă HD+ de 1280 x 640 pixeli.

Va avea un buton power în spate ce va găzdui și scanner-ul de amprente, o implementare pe care LG a adus-o la bordul multor telefoane din gamă. Probabil se va oferi un port microUSB v2.0, jack audio, baterie de 3000 mAh și 3 GB RAM. Mari șanse ca dispozitivul să fie numit LG Q7! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×