Ecranul capacitiv cu suport pentru stylus, o nouă tehnologie Hitachi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.569 ori
<b>Ecranul capacitiv cu suport pentru stylus, o nouă tehnologie Hitachi (Video)</b>Dacă ecranele touch rezistive sunt definite de interacțiunea cu stylus-ul, iată că și ecranele capacitive ar putea primi suport pentru această metodă de input, după cum o dovedește tehnologia Hitachi prezentată în clipul de mai jos. Un...

Dacă ecranele touch rezistive sunt definite de interacțiunea cu stylus-ul, iată că și ecranele capacitive ar putea primi suport pentru această metodă de input, după cum o dovedește tehnologia Hitachi prezentată în clipul de mai jos. Un touchscreen care răspunde atât la interacțiunea cu degetul utilizatorului, cât și la stylus ar fi o mană cerească pentru producătorii de telefoane.

în plus, am putea folosi terminalele cu astfel de ecrane chiar dacă avem mainile acoperite, cu mănuși de exemplu, lucru care se va întampla destul de des în următoarele luni. Piața asiatică ar fi în principal vizată de această inovație, de vreme ce scrisul de mână și recunoașterea sa sunt metode importante de input în Asia, continent dominat de simboluri.

în cadrul conferinței internaționale IFD din acest an, Hitachi a prezentat următorul display, bazat pe un panou touchscreen prototip ce recunoaște interacțiunea cu accesorii speciale și cu degetul utilizatorului. Iată despre ce este vorba:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×