Tableta made in România sosește din Brașov; Allview AllDro dotată cu display de 7 inchi si sistem de operare Android

7.460 ori
<b>Tableta made in România sosește din Brașov; Allview AllDro dotată cu display de 7 inchi si sistem de operare Android</b>După ce a lansat câteva modele de telefoane dual SIM atractive, firma brașoveană Visual Fan pregătește și o tabletă cu branding Allview. Aflasem primele detalii despre acest terminal încă din luna mai, când aminteam de o posibilă lansare în...

După ce a lansat câteva modele de telefoane dual SIM atractive, firma brașoveană Visual Fan pregătește și o tabletă cu branding Allview. Aflasem primele detalii despre acest terminal încă din luna mai, când aminteam de o posibilă lansare în recenzia lui Allview F1 X-perience  (minutul 18:20).

Revenind la tableta Allview, Ziarul Financiar a obținut mai multe detalii despre acest produs, care va rula Android 2.1 și va include un display touch de 7 inchi și conectivitate WiFi. Purtând numele de "Tableta PC Allview AllDro", gadgetul va costa aproximativ 800 RON și va sosi în numeroase rețele de magazine din decembre, conform lui Lucian Peticilă, directorul general Visual Fan.

Specificațiile lui Allview AllDro includ un procesor de 800 MHz, display de 7 inchi dualtouch, playback video full HD, memorie flash de 2 GB, porturi mini HDMI, mini USB și un slot microSD. Bateria terminalului va oferi 6 ore de funcționare cu wireless-ul activat. în viitor, va exista și o variantă 3G a lui AllDro, disponibilă în oferta operatorilor de telefonie, cu abonamente speciale.

Iată că piața românească dă semne de evoluție și nu mai "stăm la coadă" pentru lansări de tablete, ci am început să le producem intern.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×