Samsung Galaxy Note 10+ 5G vine cu un Galaxy Note 10 cadou la un operator din SUA

1.378 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ 5G vine cu un Galaxy Note 10 cadou la un operator din SUA</b>Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat oficial în mai puţin de 2 săptămâni şi până atunci continuă scăpările sale, de această dată cu o ofertă specială de la un operator american. Scapă şi o imagine oficială promo pentru

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat oficial în mai puţin de 2 săptămâni şi până atunci continuă scăpările sale, de această dată cu o ofertă specială de la un operator american. Scapă şi o imagine oficială promo pentru varianta Galaxy Note 10+ 5G cu această ocazie şi o ofertă foarte atractivă, cu încă un telefon gratuit bonus.

Totul vine de la Verizon, care va vinde în exclusivitate varianta 5G a telefonului, în 3 versiuni de stocare. O exclusivitate similară a avut Verizon şi la Galaxy S10 5G. Pentru cei care sunt intrigaţi de imaginea de mai sus şi de ce vedem o față de Note 10+ şi spate de Note 10, aflaţi că Verizon va oferi clienţilor un Note 10 CADOU la achiziţionarea unui Galaxy Note 10+.

Asta se întâmplă în cazul unei precomenzi şi probabil e la mijloc şi un abonament de mulți dolari, eventual ceva servicii business, oferte pentru persoane juridice, nu ştim sigur... Oferta sună totuşi foarte bine. Galaxy Note 10+ are un ecran uriaş de 6.8 inch, în care este decupată o cameră selfie singulară. Are şi baterie de 4300 mAh, 12 GB RAM, multă stocare, 4 camere, dar nu vreau să vă plictisesc cu specificaţii, le găsiţi aici.

Estimările arată că în SUA terminalul Note 10+ 5G va porni de la 1400 de dolari la liber. Pentru cei care afirmă că Note 10+ 5G şi Galaxy S10+ 5G sunt cam similare că dotări, trebuie spus că Note-ul are un procesor un pic mai rapid, Snapdragon 855+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×